вторник, 19 юни 2012 г.

Това е по-силно..

Това е по- силно.Някой помни ли как като малък ,така силно е желал някаква играчка,как някое момиченце се моли жално на майка си за някое красиво барби или някое момченце умолява баща си чак до сълзи за някое камионче.Това е по-силно.Когато порастнем и искаме така силно нещо,вещ или нещо много по ценно ,а може да е човек,но знаем ,че неможем да го имаме.Нещо вътре в нас ни тормози- гняв и ярост..неможем да имаме всичко което поискаме,и все пак това гласче в главата"невъзможни неща няма" ,това ни успокоява.
Това е по-силно.Искам..

четвъртък, 14 юни 2012 г.

НЕ

ДА и НЕ ,две твърде кратки думи особено за човек ,който казва това, което мисли.ДА и НЕ, понякога по лесно е да казваш Да ,защо ? Страх от това да кажеш Не.Ако хората на който казваш НЕ държат на теб ,те ще са до теб,ще приемат твоето НЕ за отговор.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Не -то може да е мнение,отказ ,всичко...
Защо, когато хората чуят НЕ пощуряват, сякаш им забиваш нож,всеки гледа себе си ,така ли ..
Страхотно,кога приятелите се превърнаха в шибани предатели ?!
Явно Не-то при мен се връща на мода,а някой днес каза "Лора,прави това което чувстваш".
Понякога новото начало има нужда от тази кратка,но силна дума НЕ .

сряда, 6 юни 2012 г.

Скрита буря в нощта

Звукът от леещият се пороен дъжд по улицата сякаш я изпълваше.Вече бе нощ, отдавна стрелката на часовника бе ударила 12 ,последната цигара бе запалена , до нея лежеше той.  Ръката му силна и тежка бе върху нейната тънка талия ,с една ръка бе я прегърнал.Леглото бе меко ,дъждът звучно тих,допирът с чуждото тяло приятен.От време на време бурята притихваше.
Искаше да се изплъзне от тежката и силна ръка,и да се полюбува на тихата дъждовна нощ.Нещо я глождеше,не и оставаше мира,искаше да му каже,но не можеше,той бе заспал. Беше красив дори в съня.Красивите му дълбоки сини очи бяха затворени , лежеше невинно до нея, усещташе пулса му,а така искаше да чуе гласа му .
Отворения прозорец ,ароматът на дъжд,лека хладнина нахлуваше в стаята,искаше да се притисне по-силно до него,и да забрави за студа,да осети топлината.
А до преди малко се радваше на неговите ласки ,страстни целувки,нежни докосвания,изтръпваща при всеки допир,а така искаше да му каже..

понеделник, 4 юни 2012 г.

Girls're the new boys

От известно време си задавам въпроса" кога момичетата станаха новите момчета",доста често ми се налага да си задавам този въпрос в последно време.Момичета искат неангажиращи взаимоотношения,а "момчетата" любовни романи,драми,сигурно и принцеси да стават.''Не става ,стегнете се" това казват приятелките ми.Еми да,ама явно нещо ги е хванал сезонът,а уж вече е лято и градусите са вдигнати,не личи.
Момичетата станаха мъжкарани,а момчетата хмм би прозвучало доста грубо казано,затова ще пропусна точната дума,но от кога стана тази промяна на пола,какво я подбуди,защо.Ама че инверсия .
xo xo